Categorie | Software

Computication en RVC starten samenwerking met E-care monitoringdienst voor zorgmarkt

IT Managed Service Provider Computication en RVC, specialist en marktleider op het gebied van ziekenhuisbreed beeldmanagement, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Computication gaat de Clinical Assistant enterprise-PACS systemen van RVC in ziekenhuizen monitoren. Deze nieuwe dienst heet RVC E-care. Met RVC E-care realiseren beide organisaties een verhoogde betrouwbaarheid en continuïteit van dit bedrijfskritische platform. Door de innovatieve monitoring van Computication samen te voegen met de door RVC ontwikkelde software ‘Clinical Assistant’ voor ziekenhuisbreed management van beelden, signalen en data, ontstaat een krachtige inhoudelijke expertise.

Met haar monitoringsexpertise garandeert Computication de beschikbaarheid en continuïteit van de PACS applicatie en data voor RVC en haar klanten. Computication en RVC hebben veel tijd en zorg besteed om alle belangrijke processen binnen Clinical Assistant zorgvuldig te matchen aan elkaars diensten. Op die wijze kan er veel uitgebreider, sneller en proactiever worden beheerd dan een ervaren beheerder dat ‘handmatig’ kan.

Martijn van der Schaaf, CEO van Computication: “In onze samenwerking komen twee compleet verschillende disciplines bij elkaar. Het toevoegen van de kennis en expertise van Computication aan het unieke softwareaanbod van RVC, borgt een optimale beschikbaarheid en continuïteit voor de ziekenhuizen die gebruik maken van het PACS van RVC.”

Joost van Geijn, CEO van RVC: “Clinical Assistant wordt zeer breed toegepast, in sommige ziekenhuizen zijn honderden apparaten en IT-systemen gekoppeld. Bij grote installaties houdt E-care alle relevante zaken integraal in de gaten, meer dan dat zelfs de meest ervaren beheerder zou kunnen doen. Maar ook voor kleine installaties kan E-care waarborgen dat het beheer kwalitatief hoogstaand is.”

Voordelen
De voordelen zijn lagere beheerlast voor de IT-afdeling en een hogere performance en beschikbaarheid van het systeem voor de eindgebruikers. Een ander voordeel is dat iedere E-care klant automatisch profiteert van de meest up-to-date inzichten: de monitoring wordt continu verder verfijnd.

Bron: persbericht

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter