Categorie | Internet

Contactsite voor patiënten Parnassia

Parnassia biedt patiënten de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen aan te gaan en relaties te zoeken met de nieuwe contactsite www.durfjijmetmij.nl, die medio februari gelanceerd wordt.

De nieuwe contactsite heeft als doel om patiënten nog beter in hun behoeften tegemoet te komen. Zij hebben namelijk net als ieder ander behoefte aan vriendschappen en liefdesrelaties, maar vinden het erg moeilijk zelf op anderen af te stappen. Vaak is hun omgeving beperkt, durven ze niet snel een praatje aan te knopen en weten ze niet wat er voor leuks in hun buurt te beleven is om anderen te kunnen ontmoeten.

Stichting Anton Constandse, een belangrijke samenwerkingspartner van Parnassia, sluit aan bij de site, zodat ook hun bewoners er gebruik van kunnen maken. In eerste instantie is de site bedoeld voor ruim de 8.000 patiënten van genoemde twee ggz organisaties. Natuurlijk hoopt Parnassia, dat ook andere ggz instellingen gaan aansluiten bij www.durfjijmetmij.nl.

De site biedt twee mogelijkheden: vriendschappen aangaan en relaties zoeken. De site is niet bedoeld als relatiebureau, zo wordt er niet bemiddeld. Men gaat zelf op zoek naar iemand met bijvoorbeeld dezelfde interesses, door te zoeken naar een profiel dat aanspreekt. Om in contact te komen kan gebruik worden gemaakt van de chat. Op de Uitkalender van de site vindt men veel evenementen in Den Haag e.o. Deze kalender wordt samengesteld o.a. in samenwerking met het Haags Uitburo.

Lancering op Valentijnsdag
Op vanaf 14 februari 2012 wordt de site gelanceerd tijdens een feestelijke bijeenkomst die in het teken staat van Valentijnsdag. Ondanks dat de lancering van de contactsite nog even op zich laat wachten is er nu al aandacht vanuit verschillende media. Zo berichtte het AD met een artikel ‘Liefdessite voor patiënt’. Omroep West en Den Haag FM interviewden projectleider Peggy van Droogenbroeck over het initiatief.

Bron: Parnassia

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter