Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted on 20/06/2016 in Actueel | 0 comments

Elkerliek ziekenhuis live met ERP-oplossing Vidaví

Het Elkerliek ziekenhuis in Helmond is in juni succesvol live gegaan met de ERP-oplossing Vidaví van VCD Healthcare. De vooraf gewenste resultaten zijn volgens planning en naar tevredenheid van het ziekenhuis behaald.

Procesgericht
In maart vorig jaar ging het project na een uitvoerig selectietraject van start. Het Elkerliek zocht naar een ERP-oplossing die bij zou dragen aan verdere procesverbeteringen. De keuze viel op Vidaví, een oplossing die garant staat voor kwaliteit, brede (zorg)functionaliteit en een marktconforme prijs. Henny Koppens, projectleider bij het Elkerliek ziekenhuis, kijkt tevreden terug op de succesvolle implementatie: “Het vertrouwen dat er tijdens het selectieproject in VCD was, hebben zij tijdens het implementatieproject waar kunnen maken. Daarnaast denken de medewerkers in oplossingen, wat de samenwerking erg prettig maakt.”

Efficiency en kostenbesparing
Roland ten Broeke, directeur VCD Healthcare vult aan: “wij zijn erg verheugd met opnieuw een succesvolle implementatie. Onze ERP-oplossing Vidaví is een stabiele standaard applicatie. Dit pakket biedt vele zorgspecifieke functionaliteiten, welke leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering en kostenbesparingen. Vidaví heeft zich inmiddels bij elf ziekenhuizen bewezen. Daarnaast richten wij ons met Vidaví ook op het optimaliseren van de bedrijfsvoering bij andere zorginstellingen, als purchase-to-pay oplossing.”

Reageer