Categorie | EPD

FPC de Rooyse Wissel kiest voor EPD van NEXUS Nederland

NEXUS Nederland, specialist in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van EPD- en informatiesystemen voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen, heeft een EPD-contract getekend met forensisch psychiatrisch centrum (FPC) de Rooyse Wissel. In de Rooyse Wissel worden patiënten met ernstige psychiatrische problemen verpleegd en behandeld. Via polikliniek de Horst wordt ambulante zorg aangeboden in Limburg. De Rooyse Wissel is een geheel nieuwe klant voor NEXUS Nederland.

Via intern en extern ketenmanagement leveren de Rooyse Wissel en de Horst hoogwaardige behandeling en zorg. Het EPD van Nexus kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren, vooral door de flexibiliteit van de NEXUS-software en de integratiemogelijkheden met routine outcome measurement, elektronisch voorschrijven en e-health.

Het contract met de Rooyse Wissel heeft een looptijd van vijf jaar en de kick off vindt nog dit jaar plaats.

Frank Robert, projectmanager EPD, de Rooyse Wissel: “Alle voorwaarden zijn aanwezig om er een mooi en geslaagd project van te maken.”

Shahriar Fazili, accountmanager NEXUS Nederland B.V: “De Rooyse Wissel is de eerste instelling in de FPC-markt die voor het EPD van NEXUS kiest. FPC de Rooyse Wissel heeft dus bewust gekozen voor het best passende EPD.”

Het xmCare EPD van NEXUS Nederland is een rolgebaseerd EPD voor zorgverleners die in de forensische zorg , specialistische GGZ, basis GGZ, langdurige, ondersteunende zorg, of jeugd-GGZ opereren. De architectuur maakt het mogelijk om met losse functionele onderdelen een gebruikersinterface samen te stellen die het proces volgt en relevante informatie op het juiste moment beschikbaar maakt voor de zorgverlener. Zo ontstaat een optimaal en geautomatiseerd proces, waardoor de organisatie, samen met haar professionals, de best mogelijke zorg kan leveren.

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter