Categorie | Software

Mahindra en Microsoft werken aan jeugdzorgoplossing

IT-dienstverlener Mahindra Satyam en Microsoft Corporation starten een gezamenlijk initiatief om nieuwe tools en oplossingen te ontwikkelen voor jeugdzorgorganisaties. Met deze nieuwe oplossingen zijn jeugdzorgmedewerkers productiever en is het mogelijk om de communicatie met doelgroepen te verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op SharePoint 2010-technologie en andere Microsoft-producten.

Jeugdzorgorganisaties staan wereldwijd voor de uitdaging om hun legacy-systemen op te waarderen. Mahindra Satyam en Microsoft spelen daarop in door een end-to-end documentmanagementoplossing te creëren, die integreert met bestaande legacy-systemen. Deze oplossing voorziet in een centraal punt voor het creëren en opslaan van alle relevante documenten in elektronische klantdossiers.

De oplossing is daarnaast in staat om data uit legacy-systemen te halen en alle correspondentie rond een cliënt te volgen. Dat zorgt voor een betere overdracht tussen instanties.

Arvind Malhotra, senior vicepresident Strategic Accounts van Mahindra Satyam: “Wij zijn erg enthousiast om deze risicovrije benadering te bieden voor verouderde jeugdzorgsystemen. Medewerkers kunnen nu meer doen met minder middelen. Ons partnership met Microsoft heeft ons in staat gesteld om deze oplossingen snel en flexibel te ontwikkelen.”

Kevin Dolan, directeur Health & Human Services bij Microsoft: “Het Microsoft Health & Human Services-team heeft een uitgekristalliseerde visie op het bieden van cliëntgerichte zorgverlening. Het ontwikkelen van een robuuste documentmanagementoplossing is daar een cruciaal onderdeel van. Wij zijn blij met de waarde die Mahindra Satyam toevoegt aan het SharePoint-platform. De vraag naar de mogelijkheden van deze oplossing neemt toe. Wij kijken ernaar uit om met partners aan deze oplossingen te blijven werken.”

Mahindra Satyam werkt op dit moment aan de implementatie van de documentmanagementoplossing in een van de Amerikaanse staten. Het bedrijf demonstreert onderdelen van het systeem in de eerste week van augustus tijdens de National Child Support Enforcement Conference (NCSEA) in Atlanta.

Bron: Mahindra Satyam

One Response to “Mahindra en Microsoft werken aan jeugdzorgoplossing”

  1. Microsoft cursus schreef:

    Goede zet van Microsoft! Mooi initiatief

Trackbacks/Pingbacks


Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter