Categorie | Zorginnovatie

Masterclass Care2Business, met succes uw innovatieve product vermarkten

Vergroot uw commerciële kansen in de zorgsector en neem deel aan de vierdaagse Masterclass Care2Business voor de medisch-technologische sector. Deze unieke Masterclass voor innovatieve ondernemers vindt plaats op 11/12 juni en 28/29 juni 2012 bij Kaap Doorn in Doorn. Het diverse programma biedt diepgaand inzicht in de mogelijkheden en uitdagingen in de zorg door inzet van technologie.

U leert hoe u een nieuw product het beste in de zorgmarkt kunt introduceren. Deze complexe markt wordt voor u ontrafeld en verduidelijkt door deskundigen aan de hand van concrete voorbeelden. Onderwerpen die hierbij worden behandeld zijn CE-certificering, financiering, wet- en regelgeving, juridische aspecten, octrooien en samenwerkingsverbanden. Tevens kijkt u door de bril van de inkoper en ontdekt u wat u moet weten en waar u op moet letten voor een succesvolle introductie van uw product.

Tijdens de Dragons’ Den op de laatste programmadag wordt uw aanbod daadwerkelijk voor de leeuwen geworpen. Beslissers uit de zorgwereld geven direct hun reactie op uw product en/of dienst. Tijdens informele momenten is er volop ruimte om waardevolle contacten op te doen, zowel met de experts als met uw collega-ondernemers. Het volledige programma kunt u vinden op: http://www.taskforceinnovatie.nl/agenda/vierdaagse-masterclass-‘care2business ‘.

Reserveer 11/12 en 28/29 juni 2012 alvast in uw agenda. De masterclass kost slechts €400,- inclusief maaltijden en twee overnachtingen. Aanmelden kan op bovenstaande link. Deelnemers zullen worden geselecteerd aan de hand van business cases. Voor inhoudelijke vragen over de masterclass kunt u zich wenden tot Julia Foekema (06-51429793), Aernout van Haarst (06-53503328) en Laurens Strijbos (06-22544985).

De Masterclass Care2Business wordt georganiseerd door Syntens en Taskforce Innovatie Regio Utrecht en medegefinancierd door het project Zorg(en) voor Morgen.

Het project ‘Zorg(en) voor Morgen’ wordt mogelijk gemaakt door subsidie in het kader van het economisch stimuleringsprogramma ‘Pieken in de Delta’ van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, met co-financiering van de gemeente Utrecht, gemeente Lelystad, en de provincies Utrecht, Flevoland en Noord-Holland.

Bron: Syntens

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter