Categorie | Internet

Mediq lanceert online apotheek

Mediq, internationaal leverancier van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, start Mediq Apotheek Online. Via www.mediq.nl kan iedereen receptgeneesmiddelen en zelfzorgproducten bestellen. Medicatiebewaking en goede farmaceutische zorg staan voorop. De patiënt kiest voor het gemak van online bestellen of voor een bezoek aan de lokale apotheek.

“Nu we ook online veilige en verantwoorde zorg kunnen aanbieden, is Mediq Apotheek Online een logische volgende stap”, zegt Gerben Klein Nulent, Groepsdirecteur Mediq Apotheken Nederland en Internationaal. “We zien dat mensen bij gezondheidsklachten in toenemende mate eerst op internet kijken, voordat ze naar de huisarts gaan. Bij Mediq Apotheek Online kun je op een veilige en eenvoudige manier geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen, zoals vitaminen, mineralen en huidverzorgingsproducten, bestellen. Daarnaast geeft Mediq Apotheek Online de patiënt een helder overzicht van zijn of haar medicatie en tevens informatie over ziektebeelden en medicijngebruik. De middelen worden via ons eigen logistiek netwerk op elk gewenst moment en adres afgeleverd.”

Er zijn momenteel 229 Mediq Apotheken in Nederland en dat aantal groeit nog steeds. Mediq Apotheek is de grootste apotheekketen in Nederland.

Bron: Mediq

One Response to “Mediq lanceert online apotheek”

  1. Frank vd Bergen schreef:

    Er is de afgelopen tijd veel gebeurd op het gebied van de online apotheek. Een paar jaar geleden had online farmacie nog een hele slechte naam, maar er komen steeds meer betrouwbare partijen online.

    Helaas is de thuisapotheek failliet, ik vond dit een prima online apotheek. Zelf ben ik nu overgestapt naar http://www.openapotheek.nl, een prima alternatief voor de apotheek bij mij in de straat, waar ik altijd minimaal een half uur moet wachten.

Trackbacks/Pingbacks


Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter