Categorie | Software

Medworq nieuwe partner van MoreApp

Medworq B.V. is de nieuwe partner van MoreApp voor de zorgsector. De startup werkt samen met partners die gebruikers gericht adviseren met kennis van een specifieke sector. 

Recent lanceerde Medworq haar eigen formulieren app, gebaseerd op de technologie van MoreApp. Met deze app biedt Medworq een unieke oplossing voor het creëren, bewerken en onderhouden van digitale formulieren in de zorg. 

Medworq Formulieren App
In de zorg is het dagelijks gebruik van papier voor intakes, declaraties, instructies en verslagen alom bekend. Met de Medworq Formulieren App kunnen alle denkbare papieren formulieren worden gedigitaliseerd. De gegevens uit de ingevulde formulieren worden geïntegreerd met processystemen en EPD’s via een beveiligde omgeving. De formulieren kunnen op iedere willekeurige locatie ingevuld en verstuurd worden, óók offline. Met de app komt er een eind aan het foutief en onnodig dubbel invoeren van informatie. Dit resulteert in een besparing van tijd en geld binnen iedere zorginstantie. De Medworq Formulieren App is gebaseerd op de bewezen technologie van MoreApp.

Een eigen app
MoreApp is whitelabled en de code van de app is beschikbaar voor andere ontwikkelaars. Zo kan de er in een handomdraai een app met eigen bedrijfsnaam en uitstraling gemaakt worden met dezelfde functionaliteit, formulieren en integratiemogelijkheden als de standaard MoreApp.

De Medworq Formulieren App is vanaf nu te downloaden in de App Store en Google Play Store.

 

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter