Categorie | mHealth

Mobiele app WinCare in de Windows Store

De mobiele app van WinCare is vanaf vandaag te downloaden in de Windows Store. WinCare is het nieuwe cliëntvolg- en -registratiesysteem voor de jeugdhulp dat door Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, en zeven jeugdhulporganisaties is ontwikkeld. Met de mobiele tablet-app van WinCare kunnen jeugdhulpverleners onderweg en bij gezinnen thuis op een veilige manier alle relevante informatie uit het systeem raadplegen en aanpassen, zelfs zonder internetverbinding.

Medewerkers van jeugdhulporganisaties waar WinCare in gebruik is als centraal cliëntvolg- en -registratiesysteem kunnen de app voor Windows 8.1 nu downloaden op hun tablet via de Windows Store. Met de WinCare-app is het onder meer mogelijk om cliëntgegevens en -dossiers in te zien, verslagen te maken, afspraken te plannen en documenten te uploaden in het systeem. Die werkzaamheden kunnen zowel online als offline uitgevoerd worden. Dus ook onderweg en als er bijvoorbeeld in huis van een gezin geen internetverbinding is, kunnen ambulante hulpverleners aan het werk.

Ook als demoversie voor geïnteresseerden beschikbaar
Winvision heeft een demo-omgeving ingericht die een goed beeld geeft van de WinCare-app in de praktijk. Geïnteresseerden kunnen bij Winvision inloggegevens aanvragen en in die omgeving met demogegevens het gebruik van de app ervaren. WinCare maakt het mogelijk dat cliënten, hulpverleners en betrokkenen direct met elkaar communiceren, dat iedereen altijd met dezelfde actuele gegevens samenwerkt aan het gezinsplan en dat privacy van cliënten gewaarborgd is. Voor jeugdhulporganisaties en opdrachtgevers (gemeenten) helpt WinCare om uitvoering en uitgaven van de ingekochte zorg volledig transparant te maken.

Bron: Winvision (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter