Categorie | e-Learning

NVZ Plus!-congres B-learning in ziekenhuizen 2.0

NVZ Plus! houdt op 6 oktober 2011 het congres B-learning in ziekenhuizen 2.0. Deelnemers krijgen deze dag informatie over actuele ontwikkelingen op het gebied van blended-learning (b-learning) en nieuwe inzichten over het opzetten of doorontwikkelen van b-learning in hun ziekenhuis.

B-learning, een combinatie van e-learning en contactonderwijs, biedt uitkomst in een tijdperk waar efficiëntie, kwaliteit en kostenreductie hoog op de agenda staan. Het opleiden van werknemers op een flexibele en vernieuwende manier helpt om goed en voldoende opgeleid personeel te verkrijgen.

Slechts één locatie met een internetaansluiting en een computer is ervoor nodig. Op deze wijze kunnen werknemers een training volgen in hun eigen tempo en kennisniveau op een voor hun geschikt moment.

Tijdens het congres krijgen de deelnemers niet alleen nieuwe inzichten over het opzetten van e-learning in leertrajecten, maar ook hoe er slimmer gewerkt en geleerd kan worden. En hoe breinkennis bijdraagt aan het ontwikkelen van een goed opleidingsprogramma.

Themasessies
Na een plenaire, inspirerende en interactieve sessie door onderwijskundige Ria van Dinteren en slimmerwerkencoach Herman Kopinga kunnen de deelnemers in de middag een drietal praktijkgerichte themasessies volgen. Deze worden grotendeels verzorgd door algemene en academische ziekenhuizen. Op de infomarkt staan vijftien aanbieders die actief zijn op het gebied van e-learningontwikkeling. Zo kunnen deelnemers het kennisaspect combineren met tools.

Het congres is interessant voor opleiders, P&O-professionals en ICT-professionals uit de ziekenhuisbranche. Zij kunnen meer over dit congres lezen en zich inschrijven viawww.nvzplus.nl/blearning.

Bron: NVZ

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter