Categorie | Software

Officiële erkenning door SAP voor CareCTRL

CareCTRL, de integrale, op SAP ERP gebaseerde gezondheidszorgoplossing van PinkRoccade Healthcare, is door SAP gecertificeerd. Met de certificering erkent SAP dat de technologie van SAP in CareCTRL succesvol wordt gecombineerd met de branchekennis en -expertise van PinkRoccade Healthcare. Alle procedures rondom documentatie, projectorganisatie, -inrichting en -aanpak, de productontwikkelingssystematiek en kwaliteit van afhandeling van issues voldoen ruimschoots aan de strenge SAP standaarden.

CareCTRL is een totaaloplossing voor zorgorganisaties waarin een groot aantal ‘voorverpakte’ en ‘gezondheidszorgspecifieke’ functionaliteiten zijn samengevoegd. In de complete en geïntegreerde oplossing zijn modules voor Financiën en Control, Personeel en Organisatie, Salaris, Inkoop en Goederenlogistiek, Medische Techniek, Facilitair- en Onroerendgoedbeheer ondergebracht. Hiermee kunnen zorgorganisaties hun bedrijfsvoeringsprocessen eenduidig, integraal, overzichtelijk en snel inrichten en tegen lagere kosten integraal aansturen. CareCTRL is in samenwerking met de partners NorthgateArinso (HR) en Ideo (Enterprise Asset Management) ontwikkeld.

Berny Harink, Product Manager bij PinkRoccade Healthcare: “We zijn erg blij met dit stempel van SAP; het is niet alleen een bevestiging van onze hoge standaarden maar ook een bewijs dat we met onze oplossing, services en processen op het hoogste niveau acteren.”

Bron: PinkRoccade Heathcare

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter