Categorie | Internet

ONVZ Zorgverzekeraar gaat dialoog aan op Facebook

ONVZ Zorgverzekeraar start op Facebook met het ONVZ zorgteam. Het zorgstelsel is door de aangekondigde bezuinigingen nog ingewikkelder geworden en het ONVZ zorgteam staat klaar om antwoord te geven over de veranderingen in de zorg over gezondheid en over zorgverzekeringen. Daarnaast poneert een reporter regelmatig een stelling rond zorgverzekeringen. Zo staat nu de vraag centraal of condooms moeten worden vergoed in het basispakket.

De veranderingen in het zorgstelsel raken iedere consument. ONVZ vindt het daarom belangrijk dat iedereen zich bewust is van deze veranderingen en voor zichzelf de balans op maakt.

Het ONVZ-zorgteam bestaat uit vier deskundigen van ONVZ, die ook daadwerkelijk bij de zorgverzekeraar in dienst zijn. De vitaliteitscoach geeft tips aan mensen die gezonder en bewuster willen leven. De polis-expert beantwoordt vragen over polisvoorwaarden en vergoedingen. De ZorgConsulent weet alles over behandelmethoden, second opinions en wachtlijstbemiddeling. Een Reporter gaat via video-items de dialoog aan over actuele stellingen in de zorg.

Bron: ONVZ

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter