Categorie | eHealth

PharmaTrust lanceert dispensiesysteem op afstand V3.0

 PharmaTrust zal de volgende generatie van het MedCentre dispensiesysteem op afstand lanceren. Het MedCentre is een modulaire, schaalbare oplossing die ontworpen is om tegemoet te komen aan zowel de behoefte aan comfort van de patiënt als de verantwoordelijkheid van adviseurs en vakmensen in de gezondheidssector om zorg van het hoogste kwaliteitsniveau te leveren.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Real-time advies op video
  • Ultrasnelle (minder dan 1 minuut) dispensietijden
  • Dubbele aanraakscherminterfaces in meerdere talen om tegelijkertijd verschillende patiënten te kunnen plaatsen voor advies in de taal van hun keuze
  • Modules voor het tellen van tabletten en koeling
  • Veilige inventariskluis met een capaciteit van meer dan 2000 geneesmiddelen, recepten en OTC
  • Hierin kunnen alle soorten OTC’s en medicijnen op recept worden geplaatst
  • Volledige integratie met levering aan huis-service voor groter patiëntencomfort
  • Integratie met de persoonlijke en geschikte MedHome dispensie-eenheid voor complete apothekerszorg
  • 24/7 operatieve ondersteuning en toegang voor patiënten tot het MedCentre
  • Ondersteunt vermindering van poli-apotheek

Het PharmaTrust MedCentre levert afstandsdispensie waar en wanneer de patiënt dit ook nodig heeft. Dit gebeurt met behulp van real-time controle van het dispensieproces door de apotheker. Bij het MedCentre plaatsen patiënten eenvoudigweg hun recept, ontvangen live, persoonlijk advies per video van de apotheker en gaan weg met het voorgeschrevene.

Het MedCentre platform biedt apothekers en andere vakmensen in de gezondheidszorg alles wat nodig is voor het leveren van hoge kwaliteits, veilige en effectieve geneesmiddeldispensiediensten op afstand. Hiermee wordt de complete controle van de apothekers over het dispensieproces verzekerd terwijl patiënten op snelle, comfortabele en veilige manier toegang tot medicijnen op recept en OTC hebben.

Volgens Peter Suma, Chief Operating Officer van PharmaTrust, is het nieuwe MedCentre zowel evolutief als revolutionair. “Ons derde generatie MedCentre bevat meer medicijnen en stelt de apotheker in staat sneller recepten te dispenseren zonder dat hierbij de kwaliteit of veiligheid in gevaar wordt gebracht,” aldus Suma. “Wij zetten de ontwikkeling van het MedCentre voort door de wisselende behoeften van de patiënten voortdurend te bespreken, zodat wij hier aan kunnen voldoen. Het tellen van tabletten en koeling zijn slechts twee voorbeelden van specifiek ontwikkelde designverbetering om aan de behoeften van de klant tegemoet te komen.”

Don Waugh, CEO van PharmaTrust, voegt hieraan toe, “De derde generatie stelt PharmaTrust in staat diensten aan patiënten en apothekers in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten te leveren, nadat in de afgelopen zes maanden het succes en de goede ontvangst hiervan in beide landen bewezen is.”

Een vorige variant van de MedCentre is in deze video te zien.

Bron: PharmaTrust

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter