Themabijeenkomst technologische innovaties in de ouderenzorg

De Regionale Commissie Gezondheidszorg DWO (RCG DWO) en haar partners nodigen u graag uit voor de themabijeenkomst technologische innovaties in de ouderenzorg op donderdag 21 juni. Wat maakt deze Netwerkbijeenkomst interessant voor u?

Het thema van deze bijeenkomst is ‘zelf grip houden’ of te wel zelfredzaamheid. En zoveel mogelijk doen wat je zelf nog kunt. Voor veel ouderen is dat een voorwaarde voor een gelukkig leven. Wie afhankelijk raakt van zorg, loopt kans om daarop flink te moeten inleveren. Het zo lang mogelijk in stand houden van de zelfredzaamheid draagt bij aan de kwaliteit van leven van mensen die zorg nodig hebben. U wordt geïnspireerd door en krijgt inzicht in voorbeelden van technologische innovaties die kunnen worden ingezet om de zelfredzaamheid te versterken.

Programma
Inloop van 15.15-15.30 uur
Start 15.30 tot 17.00 uur
Aansluitend informatiemarkt en borrel (17.00 –17.30 uur)

Locatie: Yes!Delft, Molengraaffsingel 12 te Delft

De bijeenkomst is voor bestuurders, beleidsmedewerkers en professionals van welzijnsinstellingen, zorginstellingen, zorgvragers, bedrijfsleven, kennisinstellingen, zorgfinanciers, gemeenten en andere geïnteresseerden.

Inschrijven
Graag inschrijven voor 10 juni 2012 bij Dick-Jan Zijda, bereikbaar op T: 015 2137878.

Bron: Kubiek (nieuwsbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter