Categorie | eHealth

Tutorial ‘Succesvol starten met e-mental health voor jongeren’

In de volwassenzorg wordt het online behandelen steeds meer een vast onderdeel van de reguliere behandeling. Ook voor jongeren, de doelgroep die zich bij uitstek leent voor een online benadering, is er steeds meer aanbod. Aan de andere kant staat de ontwikkeling van EMH producten voor deze doelgroep nog in de kinderschoenen. Wilt u weten wat de ervaringen van de klanten van Minddistrict tot nu toe zijn? Welke toepassingsmogelijkheden er nu al zijn voor uw organisatie of praktijk? En wilt u meepraten over de doorontwikkeling van producten voor deze doelgroep?

Minddistrict u van harte uit om op donderdag 21 juni tutorial ‘Succesvol starten met e-mental health voor jongeren’ bij te wonen .

Tijdens het tutorial vertellen Marinda Koopmans (Manager Behandelzaken & Kinder- en Jeugdpsychiater) en Kathalijne Gilijamse (Psycholoog i.o. GZ-psycholoog) van het Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie van GGZ Noord-Holland-Noord over hun ervaring met het invoeren van internettherapie bij hun doelgroep.

Voor wie?
Het tutorial is bedoeld voor (project)managers en professionals uit de jeugd-GGZ die voornemend zijn om te starten met e-mental health voor jongeren.

Mere informatie en inschrijven kan hier.

 

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter