Categorie | Zorginnovatie

AAL Europe vraagt uw input voor subsidieronde

De 6e subsidieronde van het Europese programma Ambient Assisted Living (AAL) heeft drie potentiële onderwerpen: Prevention, Learning & Knowledge Sharing en AAL@Work. AAL Europe vraagt uw input voor de uitwerking van deze onderwerpen door middel van een open consultatie.

Welke hiaten ziet u, wat zijn de prioriteiten, wat kan de impact zijn, wat is de state-of-the-art en hoe kan multinationale samenwerking de situatie in Europa vooruit helpen? En welke activiteiten lopen er al in deelnemende landen?

Uw bijdrage aanleveren
U kunt uw bijdrage tot en met 21 mei 2012 aanleveren door het format op de Europese AAL website in te vullen en te mailen. Onderbouw uw input zo veel mogelijk met (verwijzing naar) relevante onderzoeksresultaten. Het ingevulde format (één per topic als u aan meerdere topics wilt bijdragen) kunt u mailen naar de volgende twee mailadressen:

Doel AAL programma
Doel van het AAL programma is om met behulp van ICT oplossingen de kwaliteit van leven van ouderen te verbeteren en hen in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en te leven, ook als ze last krijgen van lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Behoeften en wensen van ouderen en hun mantelzorgers vormen het uitgangspunt en hun betrokkenheid loopt als een rode draad door het programma. ZonMw voert het programma in opdracht van VWS in Nederland uit.

Meer informatie

Bron: ZonMw

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter