Categorie | Zorginnovatie

Aankondiging Nieuwe Media in de Zorg event

In de zorg is steeds meer aandacht voor Social Media, marketing, communicatie en klantinteractie. Dat moet ook wel, want patiënten zijn steeds beter geïnformeerd zijn kritischer en hebben hoge verwachtingen. Zij zoeken en delen informatie online. In het vakgebied van communicatie en marketingspecialisten is al decennia lang het credo ´wees daar waar je klanten zijn´geldig. Dat geldt voor de zorg net zo goed.

Maar niet alleen patiënten begeven zich online, ook andere ketenpartners hebben de digitale snelweg gevonden. Denk bijvoorbeeld aan zorgverzekeraars, zorginstellingen, gemeenten et cetera.

De vraag is niet óf je meedoet, maar hoe. Er verschijnen dan ook allerlei initiatieven op dit gebied: van Twitterspreekuren tot waarderingssites, van LinkedIn groepen rondom marketing en communicatie in de zorg tot de Social Media Monitor Zorg, van online afsprakenservices tot gratis Wi-Fi in zorginstellingen, van apps tot marketingcampagnes via Facebook.

Maar waar doe je nou wel en niet aan mee en wat levert het eigenlijk op? Ontdek het tijdens het tweede Nieuwe Media in de Zorg event op donderdag 27 september 2012.

Sprekers en onderwerpen
Smeets´adviesgroep organiseert voor de tweede keer een inspirerende middag voor Raden van Bestuur en professionals op het gebied van marketing, communicatie en PR in de zorg. Onderwerpen als Social Media, trends, communities, innovatie en community management komen deze dag aan bod. De volgende sprekers praten je graag bij:

Erwin Blom: eigenaar van The Crowds en was in zowel 2010 als 2011 genomineerd tot “Specialist Trendwatcher of the Year Award in de categorie Technologie”. Hij is een veelgevraagd spreker over nieuwe media, nieuwe technologie, communities, crowdsourcing en trends.

Octave Regout: eigenaar van ContactDays. Een website die (chronisch) zieken, familie en vrienden helpt om met elkaar in contact te komen en te blijven.

Meer sprekers worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Win spreektijd
Maar er is ook nog ruimte voor jou! Heb jij een verhaal dat gehoord moet worden tijdens het  Nieuwe Media in de Zorg event? Op de site kun je tien minuten spreektijd winnen.

Twitter mee!
Ook een fervent twitteraar? De officiële hashtag voor Het Nieuwe Media in de Zorg event is #NMIDZ.

Meer informatie
Alle informatie en het inschrijfformulier vind je op www.nieuwemediaindezorg.nl

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter