Categorie | Hardware

Ascom haalt grootste order ooit binnen voor de Ascom Myco

Ascom gaat ruim 2000 Ascom Myco smartphones en bijhorende services leveren aan een groot Noord-Europees ziekenhuis. Het contract heeft een waarde van ruim 1,6 miljoen euro. Ascom werkte al enige tijd samen met dit ziekenhuis. Op dit moment worden verschillende oplossingen van Ascom, zoals alarmeringssystemen, ingezet voor de bedrijfskritische communicatie. De Ascom Myco smartphones zijn hier een aanvulling op.

De Ascom Myco is een smartphone die speciaal ontwikkeld is voor de zorg. De smartphone biedt niet alleen toegang tot een groeiend aanbod van verscheidene gezondheidszorg apps, maar kan ook gekoppeld worden aan gespecialiseerde zorgcommunicatiesystemen: zo worden klinische workflows geoptimaliseerd. Dankzij de Ascom Myco wordt bedrijfskritische informatie en communicatie mobiel toegankelijk.

“We laten met dit project zien dat onze oplossingen de veiligheid van de patiënt verbeteren en de klinische workflows optimaliseren. Deze grote opdracht is strategisch belangrijk: niet alleen op Europees niveau, maar wereldwijd,” stelt Claes Ödman, General Manager Ascom Wireless Solutions.

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter