Categorie | Software

Bethesda kiest voor DBC DOT-oplossing van McKesson

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, onderdeel van de CuraMare groep, heeft na een zorgvuldige selectie een keuze gemaakt voor de McKesson DBC DOT-oplossing. De oplossing wordt geïntegreerd met het bestaande ziekenhuis informatie systeem.

De McKesson DBC DOT-oplossing stelt een ziekenhuis in staat volledig te voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving voor het declareren van zorgprestaties zoals die vanaf januari 2012 gaat gelden. De keuze is op McKesson gevallen vanwege de gebleken diepgaande kennis en ervaring met declaratievraagstukken in de zorg. Daarnaast bleek de DBC DOT-functionaliteit van McKesson goed integreerbaar met de bestaande software van het ziekenhuis.

Met Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis voegt McKesson een nieuwe klant toe aan haar uitgebreide relatienetwerk binnen het segment van algemene en academische ziekenhuizen.

Pieter Hooftman, projectleider DOT in het ziekenhuis, vertelt: “Ik heb de consultants van McKesson leren kennen als uitermate deskundig in de complexe regels van DOT. Daarnaast is McKesson in het verleden goed in staat geweest om de DBC-declaratie in ziekenhuizen tijdig op orde te krijgen. Samen met het product X/Care zijn hiermee de noodzakelijke ingrediënten aanwezig voor een succesvolle DOT-oplossing in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.”

Bron: McKesson

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter