Categorie | Actueel

Big White Wall en Aseptika winnen EU MKB eHealth prijs

Gisteren zijn tijdens de WoHIT in Nice de winnaars bekend gemaakt van de Europese MKB eHealth Award. Big White Wall uit het Verenigd Koninkrijk won de prijs in de categorie Champions en Aseptika, eveneens uit het Verenigd Koninkrijk won de prijs in de categorie Promises.

Deze jaarlijks terugkerende prijs stimuleert en ondersteunt kleinere bedrijven om innovatieve oplossingen te ontwikkelen op het gebied van zorg en ICT. Naast extra zichtbaarheid ontvangen de winnaars ook een klein geldbedrag, coaching en toegang tot toonaangevende internationale evenementen.

In totaal schreven 348 bedrijven zich dit jaar in voor de competitie, waaronder ook een aantal Nederlandse deelnemers. Na een eerste selectie door een groep van internationale coördinatoren, mocht de top 10 gisteren hun oplossing ‘pitchen’ voor een internationale jury en werden zij gevraagd om antwoord te geven op vragen van de jury. De winnaars kregen de prijzen overhandigd tijdens een ceremonie gehost door TIC Biomed, de Spaanse organisator van de competitie.

Stichting Digitalezorg.nl is sinds 2012 de Nederlandse coördinator van de EU SME eHealth competition. Voor meer informatie over de competitie kunt u contact opnemen met ons bureau. 

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter