Categorie | eHealth

Boom uitgevers ontsluit e-health programma’s via blended behandelomgeving Karify

Koninklijke Boom uitgevers en IPPZ slaan de handen in één. Boom uitgevers stelt drie e-health programma’s beschikbaar via Karify, het nieuwe blended behandelportaal van e-health leverancier De bedrijven verkennen via deze pilot hoe de wetenschappelijk gevalideerde behandelmodules van Boom uitgevers beschikbaar gesteld kunnen worden binnen een betrouwbare online behandelomgeving. Slaagt de pilot dan zijn er plannen om meer online programma’s via Karify aan te bieden, blended en zelfmanagement.

Unieke samenwerking
De kersverse samenwerking tussen Boom uitgevers en e-health leverancier IPPZ is uniek binnen de geestelijke gezondheidszorg. Met deze samenwerking wordt aan een wens van GGZ-instellingen in Nederland gehoor gegeven. Deze instellingen werken vaak al met de wetenschappelijk gevalideerde behandelprogramma’s uitgeven door Boom uitgevers, maar dan in boekvorm.

De samenwerking heeft als doel om in 2015 een grote aantal modules uit de portefeuille van Boom via Karify beschikbaar te stellen, ook zelfmanagement programma’s voor de consument.

Voordeel voor cliënten
Met deze gedurfde stap in de sterk veranderende wereld voegt Boom uitgevers een belangrijke waarde toe aan de kwaliteit van e-health behandelprogramma’s. Cliënten profiteren nu ook online van de kwalitatief hoogwaardige behandelprogramma’s.

Bron: IPPZ (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter