Categorie | EPD

CosMed digitaliseert met Neo ZIS

cosmed-logo

CosMed heeft het zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD in gebruik genomen. De zorgprofessionals en administratief medewerkers van de zorginstelling ondervinden optimale ondersteuning van het werkproces met deze totaaloplossing van MI Consultancy voor onder andere dossiervoering, zorgadministratie, planning, elektronisch voorschrijven en workflow.

CosMed is een vooruitstrevende kliniek met de ambitie om door te groeien. Met het flexibele en uiterst geavanceerde Neo ZIS|EPD is CosMed voorbereid op de toekomst. CosMed richt zich op plastisch chirurgische ingrepen vanuit een medische invalshoek. Een warme en laagdrempelige benadering staat daarbij centraal.

Bijzonder aan het zelfstandige behandelcentrum (ZBC) is dat in het pand ook klinische opnames mogelijk zijn. Zowel de poliklinische als de klinische processen rondom de patiënt worden in Neo ZIS|EPD vastgelegd en geregistreerd. De kliniek beschikt over een eigen OK complex met twee operatiekamers, een recovery en verpleegafdeling. In Neo ZIS|EPD zijn daarom verschillende stopmomenten ingebouwd om te controleren of alle afgesproken activiteiten zijn uitgevoerd. Ook wordt er gekeken of er verantwoord door kan worden gegaan naar de volgende fase van het operatieve proces. Deze workflows wordt binnen Neo ZIS|EPD optimaal ondersteund. Neo ZIS|EPD leidt de gebruikers door de verschillende stappen en zet automatisch vervolgacties uit.

Anja Berkhout, verantwoordelijk voor de OK, kwaliteit en medische zaken bij CosMed: ‘De aandacht en zorg die wij belangrijk vinden voor onze patiënten ontvangen wij ook graag van een leverancier. Dit hebben wij gevonden bij de leverancier van Neo ZIS|EPD, MI Consultancy. Is samenwerking met MI Consultancy is zowel een poliklinisch als een klinisch EPD ontwikkeld. Wij hebben zelfs complimenten gekregen van de inspectie over de opbouw van het dossier. CosMed voldoet dan ook voor wat betreft dossiervorming aan de gestelde eisen’.

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter