Categorie | EPD

Delta succesvol over op het CS-EZIS.Net voor de GGZ

Delta Psychiatrisch Centrum is succesvol overgestapt op het CS-EZIS.Net voor de GGZ vanChipSoft. Hiermee vervangt Delta het administratieve systeem en het behandelinhoudelijke dossiersysteem door één geïntegreerd systeem met uitgebreide dossieroplossingen. “De grootste winst denken wij te halen door met slechts één systeem te werken in plaats van met twee aparte systemen”, zegt Saskia Spierdijk projectleider EPD van Delta. “Het opzoeken van gegevens in het dossier zal daardoor sneller gaan dan met onze vorige systemen.”

In een latere fase neemt Delta ook het nieuwe zorgportaal van ChipSoft in gebruik. Cliënten kunnen hiermee participeren in hun eigen behandeltraject. “Via het zorgportaal kunnen zij dan zelf hun afspraken nazien en eventueel wijzigen. Ook kunnen zij vragenlijsten thuis invullen”, zegt Spierdijk.

Werpt vruchten af
Hans Mulder, Algemeen Directeur van ChipSoft, ziet de livegang van Delta als een mooie vervolgstap voor ChipSoft binnen de GGZ-sector. “Wij werken met veel commitment aan onze oplossingen voor GGZ-instellingen en PAAZ-afdelingen. Het is prettig om te constateren dat dit zijn vruchten afwerpt en dat instellingen als Delta – en in een eerder stadium GGZ Centraal en de Van der Hoevenkliniek – onze oplossingen ook écht als een meerwaarde zien.”

Lees meer

Bron: Chipsoft

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter