Categorie | Software

Groenhuysen kiest voor mITE Systems

mITE Systems maakt bekend dat Groenhuysen, zorgverlener voor voornamelijk ouderen in de regio Roosendaal, gebruik maakt van de diensten van mITE.

De zorgmedewerkers van Groenhuysen werken veelvuldig mobiel; op diverse locaties van de organisatie maar ook bij cliënten thuis worden gegevens ingevoerd op laptops van de organisatie. Het continu inloggen en verbinding maken met het bedrijfsnetwerk was tijdrovend en zorgde voor veel ergernis aangezien dit niet altijd direct lukte. De organisatie ging op zoek naar een oplossing om effectiever mobiel te werken.

Groenhuysen heeft voor mITE Systems gekozen vanwege haar kennis en ervaring op het gebied van mobiele werkprocessen en oplossingen. “Met behulp van de oplossingen van mITE Systems is Groenhuysen beter in staat efficiënt en veilig mobiel te werken”, zegt Hans Delwel, ICT–coördinator van Groenhuysen. “De tijdsbesparing die het oplevert is enorm; omgerekend levert dit onze organisatie jaarlijks ruim € 850 per mobiele medewerker en een totale besparing van ongeveer € 60.000 op.”

Mart Groot, Managing Director van mITE is verheugd met de keuze van Groenhuysen voor de dienstverlening van mITE Systems: “Wij zijn blij dat wij met Mobile Connectivity Management oplossingen direct belangrijke kostenbesparingen hebben kunnen realiseren voor Groenhuysen; bovendien kunnen de zorgmedewerkers altijd en overal effectief mobiel werken zonder concessies te doen aan de veiligheid van de gegevens van cliënten.”

Bron: mITE

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter