Categorie | Infrastructuur

Het Nieuwe Werken in nieuwbouw Isala klinieken

Cam IT Solutions sluit een contract met Isala klinieken, het grootste topklinische ziekenhuis van Nederland. Cam IT Solutions draagt zorg voor de ontwikkeling, levering en implementatie van Het Nieuwe Werken bij het ziekenhuis. Isala klinieken, met ongeveer zesduizend medewerkers en duizend bedden, verhuist in augustus 2013 naar een compleet nieuw gebouw aan de Dr. van Heesweg in Zwolle. Om ook op de nieuwe locatie patiënten van zo goed mogelijke zorg te voorzien, voert Isala klinieken Het Nieuwe Werken in. Deze beleidsmatige keuze is integraal onderdeel van het totale verhuisplan.

De invoering van Het Nieuwe Werken in het ziekenhuis heeft als voordeel dat gebruikers altijd en overal beschikken over de voor hen relevante gegevens en functionaliteiten. Met de realisatie van het nieuwe werkplekconcept besteedt Cam IT Solutions direct ook de nodige aandacht aan de huidige wet- en regelgeving. Hiermee garandeert de nieuwe infrastructuur de veiligheid en betrouwbaarheid van onder andere patiëntgegevens.
Het project loopt geheel 2012 en een aantal activiteiten zal in 2013 plaatsvinden. Het onderliggende onderhoudscontract is afgesloten voor de duur van vijf jaar.

Willem Drijver, commercieel directeur van Cam IT Solutions: “Wij zijn erg verheugd met de opdracht bij Isala klinieken. Dit grootste algemene ziekenhuis in Nederland krijgt een prachtig pand waar medewerkers ongetwijfeld prettig zullen werken. Dat wij dit mogen aanvullen met de perfecte infrastructuur, maakt het plaatje in onze ogen compleet.”

Bron: Cam IT

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter