Categorie | Hardware

Lasent realiseert uitbreiding computerruimte St. Anna Ziekenhuis

Het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop/Eindhoven is een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines, ruim 90 specialisten en een capaciteit van 320 bedden. Het ziekenhuis maakt, samen met Ananz (Geldrop/Heeze) bestaande uit drie verzorgingscentra en één verpleeghuis en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven), onderdeel uit van de St. Anna Zorggroep.

Het St. Anna Ziekenhuis wilde de beschikbaarheid van het computernetwerk naar een nog hoger niveau tillen. Hiervoor moest extra hardware geplaatst kunnen worden en een brandmeld- en blusgasinstallatie geïnstalleerd worden. De ruimte is bouwkundig vergroot. Tevens zijn er extra computerairconditioners geplaatst om de extra hardware te kunnen koelen. Ook het St. Anna Ziekenhuis heeft duurzaamheid en “groen” hoog in het vaandel staan en heeft daarom gekozen voor het gesloten warme- en koudegang principe.

Voor deze uitbreiding zal Lasent de volgende componenten gaan leveren, installeren en onderhouden: nieuwe 19 inch kasten voorzien van spanningsprofielen, een gesloten warmestraat oplossing met computeraircondioners in een redundante configuratie, een UPS, elektrotechnische werkzaamheden en een Inerte brandblusinstallatie op basis van aspiratiedetectie. De werkzaamheden zijn reeds begonnen en lopen alweer bijna ten einde.

Bron: Lasent (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter