Magazine

Download het laatste nummer hier.

Abonneer op hét magazine gericht op ZorgICT en Innovatie: Digitalezorg.nl Magazine!

Digitalezorg.nl magazine verschijnt 5 maal per jaar in een oplage van 5.000. Het nieuwe magazine biedt interviews, praktijkverhalen en achtergronden over ICT in de zorg en zorg-innovatie in de breedste zin van het woord. Speciaal geschreven voor bestuurders en zorgprofessionals in het algemeen en ICT-professionals binnen het zorgdomein in het bijzonder. Hierbij zijn de thema’s onder andere: domotica, eHealth, informatiebeveiliging, mHealth, interoperabiliteit, applied games en het Elektronisch Patiënten Dossier. Ieder artikel wordt belicht vanuit een fase van het proces: ontwikkeling, implementatie en opschaling.

Paul Pelsmaeker, voorzitter van de Stichting Digitalezorg.nl en de redacteur van Digitalezorg.nl Magazine zegt over het initiatief : “Het uitbrengen van een magazine past perfect bij onze missie: een bijdrage leveren aan het succesvol ontwikkelen en implementeren van ZorgICT initiatieven en innovatie. Wij willen een zo breed mogelijke doelgroep bereiken en daar hoort dus ook een multichannel-strategie bij. Daarom lanceren wij nu een magazine dat  naadloos past bij onze bestaande (online)activiteiten”.

ICT biedt enorme kansen in de zorg” zegt Jos Raaphorst, uitgever en directeur FenceWorks over de lancering van Digitalezorg.nl Magazine. “Via onze bestaande projecten DatacenterWorks, Infosecurity-magazine, CloudWorks en Vision & Robotics hebben wij dagelijks contact met aanbieders en fabrikanten die innovatie hoog in het vaandel hebben staan en die een belangrijke bijdrage zouden kunnen leveren aan het verder moderniseren van de Nederlandse zorgsector. Daarom is Digitalzorg.nl Magazine zowel voor FenceWorks als voor onze klanten een zeer interessante uitbreiding op ons portfolio”.

Wilt u Digitalezorg.nl Magazine ook kosteloos ontvangen? Abonneer dan hier door uw gegevens in te vullen.

Interesse in onze commerciële mogelijkheden? Mail ons accountteam via info@digitalezorg.nl

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter