Categorie | Domotica

Mitel en Eurocom Nederland kondigen strategisch partnership aan

Mitel en Eurocom Group kondigen een verregaande samenwerking aan. Dit zal ondermeer resulteren in een complete oplossing voor de gezondheidszorg waarin Eurocom’s applicaties geïntegreerd zijn met Mitel’s communicatieportfolio. Hierdoor kunnen Mitel-partners nu een volledige communicatie- en gezondheidszorg-oplossing bieden aan klanten. De oplossing is ook beschikbaar vanuit de cloud.

Een gezamenlijke oplossing voor de gezondheidszorgmarkt is het belangrijkste doel van deze samenwerking. In eerste instantie ligt de focus op de Nederlandse en Belgische markt. Er zijn plannen om dit uit te breiden naar andere regio’s. De strategische samenwerking biedt direct voordelen voor partners van zowel Mitel als Eurocom Group. Naast een sterke aanwezigheid in verschillende internationale markten, voegt Mitel significante marketing- en verkoopondersteuning toe. Daarnaast zijn er plannen om gezamenlijk te investeren in R&D om zo de integratie nog verder te optimaliseren.

Gijs Borsboom, President Sales Benelux bij Mitel: “De gezondheidszorg is de afgelopen jaren sterkt veranderd. We moeten in Nederland met minder mensen meer zorg leveren. Daarnaast blijven mensen steeds langer thuis wonen en moeten ze daar verzorgd worden. Door de samenwerking met Eurocom Group zijn onze partners nog beter in staat om aan die veranderende vraag te voldoen.”

Bron: Eurocom (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter