Categorie | EPD

NEXUS Nederland en SLTN Inter Access gaan strategische samenwerking aan

SLTN

Met deze strategische samenwerking wordt het NEXUS / EPD als private Cloud-dienst beschikbaar voor de markt. Tevens biedt de combinatie NEXUS / SLTN zorginstellingen de mogelijkheid voor verdere ontzorging door de naadloze integratie van het NEXUS / EPD met de ZorgCloud en ZorgWerkplek van SLTN. Deze modulaire oplossing biedt zorginstellingen een compleet digitaal platform voor zowel haar primaire- als ondersteunende applicaties en een ontsluiting van deze applicaties naar een moderne werkplek waarmee zorgverleners op ieder tijdstip, vanuit iedere locatie, met ieder device op een veilige wijze toegang krijgen tot de informatievoorziening. Hiermee kunnen zorginstellingen naar behoeve invulling geven aan de sourcing strategie van haar ICT-behoeften. De dienstverlening is gebaseerd op ISO27001 en wordt uitgevoerd vanuit de NEN7510 en ISO27001 gecertificeerde Nederlandse datacenters van SLTN. De gegevens worden opgeslagen in het datacenter van SLTN op Nederlands grondgebied en vallen volledig onder Nederlands recht.

Marc Sterenberg, commercieel directeur NEXUS: “Met deze samenwerking geven we invulling aan de vraag van veel klanten om op basis van voorspelbare en beheersbare kosten de volledige informatievoorziening te borgen. Door de samenwerking met SLTN zijn we nu in staat dit als een integrale propositie vanuit één hand aan te bieden met heldere afspraken over kwaliteit en beschikbaarheid.”

Chris Liebregts, sectordirecteur Zorg SLTN: “Onze klanten vragen steeds meer ontzorging op het vlak van ICT en flexibilisering van ICT-diensten. Door de samenwerking met NEXUS bundelen wij de krachten op het gebied van applicaties, infrastructuren en security om onze klanten één geïntegreerde dienst aan te kunnen bieden.”

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter