Categorie | Domotica

Niko Projects en Kremer gaan samenwerken

Niko Projects, leverancier van gebruikersvriendelijke gebouw- en woningautomatisering voor wonen en zorg en Kremer gaan intensief samenwerken. Kremer heeft alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en telematica/ICT onder één dak en veel ervaring in de zorgsector op het vlak van gebouwbeheer- en automatisering en beveiliging. Als partner van Niko Projects zal Kremer de oplossingen van Niko Projects integreren in het aanbod van oplossingen voor gebouwbeheer, beveiliging, installatietechniek en technische dienstverlening. De medewerkers van Kremer worden opgeleid om de oplossingen van Niko Projects, de 5G woon- en zorgtechnologie voor extramurale zorg en wonen en het bloom systeem voor domotica en verpleegoproep voor intramurale zorg, te kunnen installeren en beheren.

“Wij zijn erg blij met deze samenwerking met Kremer”, zegt Boudewijn Arends, business partner manager bij Niko Projects. “Kremer heeft heel veel kennis en ervaring in huis in de branches waar onze producten worden gebruikt. Wij zijn ervan overtuigd dat Kremer een uitstekende system integrator is voor ons productportfolio en zorg draagt voor een hoge mate van kwaliteit en service naar hun klanten. Dat straalt af op onze producten.”

“Niko Projects heeft een goed dienstenaanbod dat perfect aansluit op ons Telematica aanbod. Het is voor ons belangrijk dat wij alles kunnen leveren aan onze klanten: de benodigde systemen, de installatie en de service. Zo zijn wij één aanspreekpunt voor de klanten,” zegt Albert Kuster, bedrijfsleider Kremer Telematica. “In ons innovatiecentrum wordt aandacht besteed aan de producten en diensten van Niko Projects met onder andere live demonstraties. Dat spreekt onze klanten zeer aan.”

Bron: Niko Projects

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter