Categorie | e-Learning

Prijs ter ere van 10.000ste e-learning module

Op 23 maart ontving het Keizer Karel College in Amstelveen een speciale prijs ter gelegenheid van de aanschaf van de 10.000ste e-learning module roken, drinken en blowen.

Een tweedejaars atheneumklas, die de alcoholmodule had gevolgd, werd getrakteerd op een workshop cocktails maken met groenten en fruit, naar het zogenaamde ifruit concept.

Het ifruit concept maakt onderdeel uit van de website www.happydrinks.nl en is bedoeld voor de jongere kinderen en leerlingen van groep 8 van de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

De leerlingen gingen in de workshop enthousiast aan de slag met verschillende soorten groenten en fruit. Het was leuk om te zien hoe ze voor hen onbekende fruit- en groentesoorten ontdekten en ook nog konden ervaren hoe lekker deze smaakten. De meeste leerlingen gaven overigens hun voorkeur aan de fruitcocktails.

De prijs werd uitgereikt door De gezonde school en genotmiddelen (DGSG), een integraal onderwijsprogramma van het Trimbos-instituut. Het programma stimuleert schoolgaande jongeren bewust na te denken over alcohol, tabak en drugs en leert hen om te gaan met groepsdruk.

Kijk voor meer informatie op www.dgsg.nl.

Bron: Trimbos

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter