Categorie | Software

Rijnstate kiest voor CareCTRL

Ook ziekenhuisorganisatie Rijnstate implementeert de op SAP gebaseerde ERP 2.0 oplossing van PinkRoccade Healthcare genaamd CareCTRL. In deze nieuwe generatie ERP software gaat het om vele geïntegreerde modules voor bedrijfsvoering van zorgorganisaties en shared service centra (SSC). Rijnstate zet met de implementatie van CareCTRL een volgende stap in de verbetering van bedrijfsvoering en de integratie hiervan met het primair proces. PinkRoccade Healthcare is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS).

“De toekomstige gebruikers hebben een belangrijke rol gespeeld in het selectietraject en dragen het besluit” zegt Royan van Velse, manager Inkoop. “Zonder hen lukt selecteren en implementeren van een ERP oplossing niet”. CareCTRL van PinkRoccade biedt een procesgerichte inrichting voor de totale bedrijfsvoering op basis van ‘best practices’. PinkRoccade stemt de nieuwste functionele en technische mogelijkheden van SAP optimaal af op de gezondheidszorg. PinkRoccade ontwikkelt samen klanten en partners nieuwe versies van het standaardproduct CareCTRL.

In 10 maanden live
CareCTRL gaat bij Rijnstate live per 2 januari 2013. Deze implementatie omvat de domeinen inkoop, logistiek, projecten en financiën. Rijnstate en PinkRoccade gaan de uitdaging aan om de vele functionele wensen die Rijnstate heeft, te vangen binnen één standaardproduct en de daarin voorgedefinieerde bedrijfsprocessen. Deze aanpak zorgt nu en in de toekomst voor een zo laag mogelijke total cost of ownership. PinkRoccade bewees dit al eerder bij implementaties van CareCTRL bij AMC, Amphia Ziekenhuis, Slingeland Ziekenhuis en Zorgservice XL, een SSC van het HagaZiekenhuis, de Reinier de Graaf Groep en het Sint Franciscus Gasthuis.

Meer processen toevoegen
Rijnstate investeert ook in CareCTRL om het aantal domeinen en het gebruik van functionaliteit in de toekomst verder uit te breiden. Die keuzes hoeven niet nu gemaakt te worden. Met CareCTRL is de weg open om nieuwe processen naadloos te integreren. Welke voordelen dit biedt, maken de brede implementaties van CareCTRL in bijvoorbeeld het Amphia Ziekenhuis en het AMC al inzichtelijk. Met CareCTRL haalt Rijnstate het hoogst denkbare niveau voor inrichting en ondersteuning van haar bedrijfsvoering in huis.

Bron: PinkRoccade Healthcare

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter