Categorie | EPD

Rodersana voert nieuw Electronisch Clienten Dossier PSYGIS Quarant in

Ter vervanging van het huidige Electronische Clienten Dossier (ECD) is Rodersana samen met haar vaste ICT leverancier CarePartners opzoek gegaan naar een nieuw systeem. De keuze is uiteindelijk gevallen op PSYGIS Quarant van PinkRoccade. Het ECD PSYGIS Quarant biedt Rodersana de perfecte ondersteuning in het primaire zorgverleningsproces. Tegelijkertijd garandeert de koppeling tussen het behandelproces en de secundaire processen doelmatige zorg. Een uitstekend systeem dat aansluit bij de Diagnose Behandel Combinaties (DBC’s) van Rodersana.

De samenwerking tussen CarePartners en PinkRoccade is nieuw. Hoewel beide partijen al jaren specifieke diensten leveren voor de zorg was het nog niet eerder tot een samenwerking gekomen. CarePartners en PinkRoccade streven samen naar een optimale performance, zodat Rodersana uitstekende zorg kan verlenen. Alle partijen verheugen zich op een fijne en langdurige samenwerking.

Sinds de oprichting van Rodersana is CarePartners verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de totale ICT omgeving. Rodersana wil zich volledig op de zorg richten en vrijwel geen tijd besteden aan ICT gerelateerde zaken. Belangrijkste uitgangspunten van de uitbesteding zijn de veiligheid van patiëntgegevens en het ontzorgd worden op het vlak van ICT. CarePartners kan Rodersana voorzien in deze behoeftes. CarePartners stelt zich eveneens op als Single Point of Contact en neemt daarmee de regie over naar alle andere leveranciers met als doel ontzorgen. Onlangs is er wederom een samenwerkingscontract van vijf jaar getekend.

“Deze samenwerking leidt in de eerste plaats tot  maximale ontzorging van Rodersana op het gebied van ICT, zodat Rodersana/zij zich kan concentreren op haar kernactiviteit. Maar tegelijkertijd biedt deze samenwerking ook de mogelijkheid om samen met PinkRoccade de GGZ markt breder te  bedienen. Enerzijds door het concept van ontzorgen en anderzijds door de bundeling van expertise afgestemd op de behoefte van de GGZ instellingen. Derhalve kijk ik uit naar een sterk en succesvolle toekomst”, aldus Soekhram Gokoel, algemeen directeur CarePartners.

Bron: CarePartners (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter