Categorie | Infrastructuur

SecureLink realiseert hoog beschikbare infrastructuur Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis gunde onlangs de uitvraag voor een hoog beschikbare infrastructuur aan security integrator SecureLink. Het ziekenhuis is druk bezig met de invoering van e-health initiatieven. E-health is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. Deventer Ziekenhuis vult dit in met onder andere een aantal zorgportals op basis van SharePoint.

Veilig ontsloten en 24/7 beschikbaar
“De belangrijkste componenten in ons infrastructuur; onze Citrix omgeving, SharePoint en PACS, moeten veilig ontsloten worden en 24/7 beschikbaar zijn. Onze keuze is daarom op F5 Networks met het BIG-IP 4200 platform en de LTM en ASM modules gevallen,” aldus Niels Nijenhuis, IT Architect Deventer Ziekenhuis. “In de toekomst gaan wij ook nog graag aan de slag met de Access Policy Manager (APM) module van F5 Networks voor authenticatie en Single Sign-On van de verschillende applicaties.”

Keuze SecureLink ‘platte’ organisatie
“SecureLink is een ‘platte’ organisatie, wat prettig samenwerkt. Daarnaast gaan zij problemen niet uit de weg en worden deze opgelost, ongeacht wie of wat het probleem dan ook veroorzaakt heeft. Dit is bij veel leveranciers wel anders,” vertelt Nijenhuis. “Wij vinden in SecureLink een échte partner, waar eenvoudig mee te communiceren is.”

Bron: SecureLink (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter