Categorie | Software

SHO neemt patiëntenportaal ‘mijnsho’ in gebruik

Met ingang van 15 september 2014 introduceert SHO het online patiëntenportaal ‘MijnSHO.nl’. Via MijnSHO.nl kunnen patiënten online afspraken inplannen en wijzigen voor een onderzoek bij SHO. Via het online patiëntenportaal kunnen patiënten voor ambulante bloeddrukmeting, hartfilmpjes (rust ECG en holteronderzoek), botdichtheidmeting, echografie, fundus (netvliesfotografie) en longfunctie een afspraak inplannen en wijzigen.

Het online patiëntenportaal geeft patiënten de kans om thuis op hun gemak een datum, tijd en locatie voor een onderzoek te plannen en als er iets tussenkomt de afspraak eenvoudig te wijzigen. Daarnaast geeft het online patiëntenportaal inzicht in de
onderzoeken die gepland staan via een agenda. Tevens krijgt de patiënt geen papieren afspraakbevestiging meer toegezonden, maar gaat dit via e-mail.

Om de patiëntgegevens veilig te stellen maakt Mijn SHO gebruik van DigiD. Dit is een landelijk systeem waarmee de overheid op internet de identiteit van de gebruiker kan verifiëren.

Bron: SHO (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter