Categorie | EPD

Stichting Groenhuysen implementeert mijnCaress als integraal ECD

Na een intensief selectietraject koos Stichting Groenhuysen voor mijnCaress van PinkRoccade Healthcare. Afgelopen maand ging de implementatie van dit elektronische cliëntendossier van start. mijnCaress biedt Stichting Groenhuysen integrale ondersteuning bij zorgverlening aan ouderen, zowel in de thuisomgeving als in de woonvoorziening.

Stichting Groenhuysen biedt zorg aan ouderen in de regio Roosendaal. Met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zetten 2300 medewerkers en 700 vrijwilligers zich dagelijks in voor de zorg van 4000 cliënten.

Integrale zorgondersteuning
Stichting Groenhuysen startte in 2012 een selectie voor een nieuw ECD. Het uitgangspunt daarbij was om zorg, behandelaren en administratie eenvoudig informatie te laten delen om zo de effectiviteit en efficiëntie van de zorgondersteuning te verhogen. Met begeleiding van adviesbureau Furore doorliep Stichting Groenhuysen een selectietraject met demonstraties, referentiebezoeken en workshops met verschillende softwareleveranciers. In een proof of concept testten tientallen medewerkers vanuit hun eigen discipline de werking en gebruiksvriendelijkheid van de geselecteerde applicaties. De keuze viel hierbij op mijnCaress van PinkRoccade Healthcare.

Gezamenlijk
De implementatie is inmiddels gestart en is een samenwerking tussen Groenhuysen, Furore en PinkRoccade Healthcare. Ook bundelen Stichting Groenhuysen en PinkRoccade hun expertise bij het realiseren van nieuwe functies binnen mijnCaress. In januari 2014 neemt Groenhuysen mijnCaress in gebruik.

Bron: PinkRoccade Healthcare (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter