Categorie | Games

Team Fontys wint de Dev Camp 2013 van Games for Health Europe

Team Fontys is de winnaar van het DEVCAMP 2013 edition. In minder dan 48 uur werkten afgelopen weekend 6 teams om de best mogelijke applied game te maken voor Timo. Dit alles vond plaats op het hoofdkantoor van PinkRoccade Healthcare in Apeldoorn.

Timo, een tiener woonachtig in de accommodatie van ’s Heeren Loo, een van de grootste klanten van PinkRoccade Healthcare. ’s Heeren Loo is een grote zorgorganisatie waar specifieke zorg voor gehandicapten en beperkten verzorgd wordt. De teams werden uitgedaagd een applied game te ontwikkelen welke Timo zou stimuleren zelfstandiger te leven en minder afhankelijk te zijn van de steun van de zorgmedewerkers.

Het team van Fontys werd beloond met een prijs van €5000. De resultaten van het DEVCAMP zullen worden gepresenteerd tijdens Games for Health Europe 2013. Dit congres zal plaatsvinden op 28 en 29 oktober 2013 in Amstelveen.

Games for Health Europe DEV CAMP 2013 edition werd georganiseerd in samenwerking met PinkRoccade Healthcare, Health Valley, Microsoft,  en Oost N.V.

Bron: Games for Health Europe (persbericht)

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter