Categorie | Hardware

Tergooi Zh en Scholten Awater tekenen overeenkomst

Tergooiziekenhuizen en Scholten Awater hebben een overeenkomst getekend voor een periode van 3 jaar voor de levering van werkplekken, aanverwante randapparatuur, programmatuur en aanverwante diensten.

Tergooiziekenhuizen telt meer dan 3.000 medewerkers en zo’n 200 medisch specialisten. Het zorggebied is regio Gooi en Vechtstreek, bestaande uit ongeveer 250.000 inwoners. Tergooiziekenhuizen is gevestigd in Blaricum en Hilversum en heeft een buitenpolikliniek in Weesp. In Almere bevindt zich een dependance van het Centraal Bacteriologisch en Serologisch Centrum (CBSL), het Centrum voor Infectieziekten.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Ook in het Zorgsegment biedt Scholten Awater unieke toegevoegde waarde op het gebied van IT-hardware dienstverlening. Door ons specialisme zijn wij in staat om klanten maximaal te ondersteunen bij het aanschaffen, leveren en installeren van IT-hardware. Wij zijn zeer verheugd dat ook Tergooiziekenhuizen het vertrouwen geeft aan SA om dit in de praktijk waar te maken”.

Bron: Scholten Awater

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter