Categorie | Software

VitalHealth Software gecertificeerd als Microsoft Partner Gold ISV

VitalHealth Software mag zich sinds februari 2012 Microsoft Partner Gold Independent Software Vendor (ISV) noemen. Het VitalHealth Platform, dat de basis is voor elke applicatie, is gecertificeerd voor Windows Server 2008 R2. Om Microsoft Partner te worden moet het Platform aan een scala aan kwalificaties voldoen. Het Platform is hiermee op een, door Microsoft vastgesteld, kwaliteitsniveau gebracht.

VitalHealth Software is samen met Microsoft bezig geweest met de certificering van het VitalHealth Platform. Microsoft heeft hiervoor de Gold ISV competentie vastgesteld. Aan alle kwalificaties moet voldaan zijn om de status Gold Partner ISV te krijgen. De titel ‘Certified for Windows Server 2008 R2’ identificeert applicaties die onafhankelijk van elkaar zijn getest volgens de hoogste technische eisen voor stabiliteit, security, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, Windows basisprincipes en platformcompatibiliteit.

De Gold ISV status houdt naast het certificeren van het Platform nog een aantal andere zaken in. Hierbij gaat het om het beschikbaar hebben van onder andere klantreferenties, testimonials omtrent klanttevredenheid en een uitgebreide documentatie van het gebruik van het platform.

“Als Gold ISV Partner bieden we onze klanten een betrouwbaar, veilig en goed bruikbaar Platform voor onze applicaties. Met de certificering worden verschillende kwaliteitseisen gegarandeerd. We zijn er trots op dat we ons Gold ISV Partner van Microsoft mogen noemen. Het gaat hierbij niet alleen om de certificering zelf maar nog meer om de relevantie voor onze klanten van deze certificering” aldus Laurens van der Tang, CEO VitalHealth Software.

Het VitalHealth Platform is een web gebaseerd softwareplatform dat generiek en flexibel ingezet wordt voor disease management, ketenzorg en personalized health management. Het Platform is de basis voor applicaties die gebruikt worden door zorgverleners en patiënt en wordt continue doorontwikkeld.`

Bron: VitalHealth Software

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter