Categorie | mHealth

Zembro-horloge completeert assortiment persoonsalarmering van Livv Mobile Health

Zembro_g

De aanbieder van oplossingen voor zorg op afstand Livv Mobile Health biedt vanaf februari 2017 de alarmeringsoplossing van de Belgische zorgondernemer Zembro aan. Met de toevoeging van het Zembro-horloge aan haar assortiment zorgt Livv dat ook gebruikers zonder smartphone of telefoon met ingebouwde alarmknop hulp kunnen inroepen wanneer die nodig is.

De Zembro is een IoT-oplossing die bestaat uit een personenalarm in de vorm van een horloge en een app voor de contactpersonen. Via de app, die beschikbaar is voor iOS en Android, blijven de contactpersonen verbonden met de drager van het horloge. Dankzij de nieuwe samenwerking heeft de gebruiker ook de mogelijkheid direct in contact te treden met de Livv alarmcentrale.
Het dienstenpakket van Livv Mobile Health is onder te verdelen in alarmering, meting en monitoring. Met zijn Mobiel Alarm richt het bedrijf zich specifiek op persoonsalarmering waarbij de gebruiker via zijn smartphone of een telefoon met ingebouwde alarmknop hulp kan inschakelen. Nu komt daar de Zembro-oplossing bij.

Innovatieve functionaliteiten
“We hebben heel bewust toenadering gezocht tot Zembro”, aldus Mirjam Boonstra, Directeur van Livv Mobile Health BV. “We hadden al twee alarmeringsdiensten in ons assortiment, die werken met een alarmtelefoon of met de Mobiel Alarm App. Maar met de toevoeging van de Zembro-oplossing hebben we een compleet assortiment waarmee we iedereen, van jong tot oud, optimale gemoedsrust en bewegingsvrijheid kunnen bieden.”

Het Zembro-horloge onderscheidt zich op diverse vlakken van de traditionele personenalarmen. Zo is het niet stigmatiserend, heeft het meer dan tien dagen batterij-autonomie, is het in slechts twee uur weer op te laden en is het waterdicht en hypoallergeen, waardoor het 24/7 te dragen is. Ook in mogelijk risicovolle omgevingen, zoals in de douche of in het zwembad. Zembro biedt de drager bovendien optimale bewegingsvrijheid omdat het horloge moeiteloos en exact de positie bepaalt binnen en buitenshuis.

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter