Categorie | Software

ProActive versterkt de samenwerking met Inforay

ProActive Software, expert in het digitaliseren van administratieve processen en Business Intelligence specialist Inforay hebben hun samenwerking bekrachtigd. Door samen te werken bieden de organisaties de mogelijkheid om op efficiënte wijze, betrouwbare en relevante stuurinformatie te vergaren voor een professionele bedrijfsvoering.

ProActive is software waarmee administratieve processen via het internet verlopen. De module voor factuurverwerking is ontwikkeld voor het digitaal doorlopen van het gehele factuurproces; van het scannen en herkennen van facturen door middel van geavanceerde scan- en herkentechnieken en het registreren, digitaal aanbieden en beoordelen van facturen. ProActive biedt te allen tijde inzicht in de voorgang van administratieve processen en door middel van signalementen wordt erop geattendeerd dat deze tijdig worden afgewikkeld.

Inforay ontwikkelt Business Intelligence producten en oplossingen voor het verzamelen van informatie over bedrijfsprocessen en zet deze om in bruikbare stuurinformatie voor rapportage en analyse. De verspreiding van managementinformatie kan zodoende met Inforay op een zeer eenvoudige wijze beheerd worden.

De krachten van ProActive en Inforay worden door middel van het samenwerkingsverband gebundeld. De koppeling tussen de twee systemen maakt het combineren van gegevens mogelijk, zodat er onmiddellijk inzicht is in bedrijfsprestaties. Zo zijn er bijvoorbeeld drilldown mogelijkheden naar een boeking waarbij de factuur als scan kan worden getoond en kan er proactief worden ingestuurd op bedrijfsprocessen. De koppeling is reeds naar volle tevredenheid geïntegreerd bij GGZ instelling de Viersprong en wordt momenteel geïmplementeerd bij zorgorganisatie ZoZijn.

Bron: ProActive

Laat een reactie achter

*

Digitalezorg.nl Magazine

Blijf op de hoogte via Twitter